Receptes de la Quimeta: Per guarnir un plat

0


(Cliqueu-hi al damunt per fer la imatge més gran)

Related Posts:

  • Receptes del món Si la monotonia s’ha instal·lat a la teva cuina, és hora d’ampliar el receptari! A la biblioteca Can Salvador de la Plaça hem organitzat una trobada amb usuari@s encantats de compartir els coneixements gastronòmics del seu… Read More
  • Mămăligă amb formatge Marioara Lazau (Romania) Ingredients: · 1l d’aigua · 1 cullereta de sal · 1 grapat i mig de farina de blat de moro · 200 gr. de formatge mozzarella · 1 ceba · Oli Posem en una olla aigua amb sal i quan comenci… Read More
  • Cuscús amb carn de vedella i verduresRabía Chibani (Marroc) Ingredients: ½ kg de sèmola de cuscús 1 got petit d’aigua ½ kg de carn (conill de vedella amb o sense os) 4 branques de julivert i 4 de coriandre 1 tomàquet gran 1 monia… Read More
  • Hobs Pan marroquí Nadia Aberrada (Marroc) Ingredientes: 1 Kg. de harina 1 cucharada de sal 1 cuchara de levadura (unos 50 gr.) Agua caliente Poner en un cuenco la harina en forma de volcán y en el centro la sal y la… Read More
  • Pla Rad Prike Peix amb salsa agredolça (per 4 persones) Sukanya (Tailandia) Ingredients: 1 kg de peix blanc o blau ½ cap d’all Bitxos (optatiu) 2 cullerades de vinagre blanc de vi 2 cullerades de sucre 1 cullerada de salsa d… Read More

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!