Activitats Juny 2012

0

 
Durant tot el mes a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Exposició  Cavall Fort  50 anys, Es podran veure les portades d’aquesta publicació històrica nascuda amb la voluntat de servir la cultura i la llengua del país..

De l’1 al 15 de juny a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Exposició bibliogràfica Un Món per menjar-se’l: cuines del món.

DIVENDRES 1, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) Ens trobarem per llegir teatre. Condueix Mercè Llobet

DISSABTE 2, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Taller infantil . Fem el pirata, a càrrec de Mabi

DILLUNS 4, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura Llibre obert sessió dedicada  al comentari del llibre Luna lunera de Rosa Regàs. Coordina: Lluís Barri.

DIMARTS 5, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

DIVENDRES 8, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem  per fer teatre. Condueix Mercè Llobet.

DISSABTE 9, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Hora del conte.Un conte del ratolí Serafí

DIMECRES 13, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English 2. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

DIJOUS 14, 19.00 h., a l’Ajuntament vell. Conferència: Els Orígens de la Biblioteca de Calella, a càrrec de Jordi Amat i Teixidó, Doctor en Història Contemporània

DIJOUS 14, 18.00h, a l’Ajuntament vell, Tardes de tertúlia, Club de lectura sènior. Aquesta sessió parlarem del llibre Palacio de la luna de Paul Auster. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

DIVENDRES 15, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem  per llegir teatre. Condueix Mercè Llobet.

DIVENDRES 22, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) . ens trobarem  per fer teatre. Condueix Mercè Llobet.

DISSABTE 23, 11.30 h, al Pati de la  Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Hora del conte L’Olla de bruixes: farem una pòssima esgarrifosa, a càrrec de Mon Mas

DIJOUS 28, 21 h. al Pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Concert de guitarra espanyola dels segles XIX i XX:  Obres de Tàrrega, Rodrigo i Albéniz,
Interpret: Carles Geli Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella

DIJOUS 28 18.00, a l’Ajuntament vell, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

DIVENDRES 29, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem per fer teatre.Condueix Mercè llobet.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!