Activitats Abril

0


Dilluns 2, 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari del llibre Laura a la ciutat dels sants  de Miquel Llor. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 3, 19.00 h, Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Dimecres 4, 19.00 h, Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English 2. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Dijous 12, 18.00h, al Museu-Arxiu Municipal, Tardes de tertúlia, amb el comentari de l’Esclava de Blau de Joaquim Borrell. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

Divendres 13, 18.00 h, Club de Lectura infantil Tronxariures, llegim: "La Meravellosa medecina d'en Jordi" de Roald Dahl.

Dissabte 14, 11.30 h, Taller infantil, Cuac, cuac ... Pio, pio! a càrrec de Mabi. Cal inscripció prèvia
 
11.00h, a 20.00 h, a la Plaça de l’Ajuntament, V Fira de llibres de segona mà. Organitza: Voluntaris de Càritas i Amics de la Biblioteca de Calella.Col.labora:  Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Agrupament Escolta Montnegre, Escola de Múdsica Victòria Geli, Foto Film Calella.
17.00 h, a la Plaça de l'Ajuntament, Actuació del Cor Infantil de l'Escola de Música Victòria Geli.
17.30 h, a la Plaça de l'Ajuntament. VIII Lectura Pública de Sant Jordi. Centenaris del naixement d'Avel.lí Artís-Gener"Tísner" i Pere Calders. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.
20.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Projecció dels curtmetratges: Tè i fantasia de Cinto Amat i El disfraz del cielo de Javier Moro. A càrrec de  FotoFilm Calella. dins del programa Festimatge 2012.

Divendres 20, 18.00 h, Club de Lectura infantil Tronxariures, llegim: "La Meravellosa medecina d'en Jordi" de Roald Dahl.

Divendres 20, 19.00 h, Presentació del llibre Embarcats de Joan Rebagliato Nadal, editat per Cossetània Edicions, que ha rebut el XXIII Premi Literari Vila d’Ascó. La relació de l’autor amb Calella, l’escriu ell mateix: “Visc entre Calella i Barcelona, immers en la llengua catalana (perquè no sabria guanyar-me la vida d’una altra manera) i en la literatura (perquè no concebo la vida sense llegir ni escriure”).Presentació a càrrec de Mar Arenaza, Historiadora. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca Can Salvador de la Plaça
 
Dissabte 21, De 10 a 12 h, Taller TIC: Treu-li suc al catàleg i aprèn a buscar els llibres que t’interessen, a càrrec de’n Jordi.

Dijous 26, 18.00, al Museu-Arxiu Municipal, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Divendres 27, 18.00 h, Club de Lectura infantil Tronxariures, llegim: "La Meravellosa medecina d'en Jordi" de Roald Dahl.

Dissabte 28,  11.30 h, Hora del conte Que valent que era Sant Jordi! a càrrec de Kalathos.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!