Activitats Febrer


DIVENDRES 3, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Inscripcions: Taulell de la biblioteca.

DISSABTE 4,  10.00 a 12.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Taller TIC Iniciació: Tocant el teclat i dominant el ratolí, a càrrec de Jordi Massó. Cal inscriure’s

DISSABTE 4, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del conte, a càrrec de Joan Bosch.

DILLUNS 6, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura Llibre obert amb el comentari del llibre Tallats de lluna de Maria Antònia Oliver. Coordina: Lluís Barri.

DIMARTS 7, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Maree Ray.

DIVENDRES 10, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Inscripcions: Taulell de la biblioteca.

DISSABTE 11, 11:30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Taller de Disfresses, a càrrec de Kalathos.

DIJOUS 16, 18.00 h, a l’Ajuntament vell. Club de lectura Tardes de Tertúlia amb l’obra Llums del Nord de Philip Pullman. Organitza: Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

DIVENDRES 17, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Inscripcions: Taulell de la biblioteca.

DISSABTE 18, 11:30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del conte, a càrrec d’Anna Pujol

DIVENDRES 24, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Inscripcions: Taulell de la biblioteca.

DISSABTE 25, 11:30 h. a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Taller infantil: Miró i els colors, a càrrec de Montse Morales. Cal inscripció prèvia

DURANT TOT EL MES: A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Exposició de dibuixos: Actrius i actors de cinema., a càrrec de Ricard Buscà

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!