Activitats Gener 2012

0


DIMECRES 04, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del conte a càrrec dels Patges Reials Abulai i Said. També recolliran les cartes als Reis d’Orient. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

DILLUNS 09, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de lectura Llibre obert amb el comentari del llibre Llums del Nord de Philip Pullman. Coordina: Lluís Barri.

DIMARTS 10, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Maree Ray.

DIJOUS, 12, 18.00 h, a l’Ajuntament vell. Club de lectura  Tardes de Tertúlia  amb l’obra Tòquio Blues de Haruki Murakami. Organitza: Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

DIVENDRES 13, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Inscripcions: Taulell de la biblioteca. Activitat gratuïta

DISSABTE 14, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del conte La Família del  sabater, a càrrec del ratolí Serafí

DIVENDRES 20, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Activitat gratuïta

DISSABTE 21, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Hora del conte Passat i Futur, començarà amb el conte La pedreta de color verd (època prehistòrica) i acabarà amb La disfressa de Marcià  (futur), a càrrec de Mireia Vidal.

DIVENDRES 27, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Inscripcions: Taulell de la biblioteca. Activitat gratuïta

DISSABTE, 28, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Taller infantil  Serps esbojarrades, a càrrec de Montse.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!