Activitats Novembre 2011

0

 
DISSABTE 5, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del Conte. A càrrec del ratolí Serafí.

DILLUNS 7, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura Llibre Obert. El llibre d’aquesta sessió serà Indignació de Philip Roth. Coordina: Lluís Barri.

DIMARTS 8, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de lectura d’anglès fàcil  Easy Readers in English. Coordina: Maree Ray.

DISSABTE 12, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Taller Infantil Els peixos. A càrrec de Montse. Cal inscripció prèvia.

DIJOUS 17, 18.00 h, a l’Ajuntament Vell. Club de Lectura Tardes de Tertúlia amb l’obra Les set aromes del món d’Alfred Bosch. Organitza: Àrea de Política Social i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina Quima Martínez.

DISSABTE 19, de 10 a 12 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Treu-li el suc al catàleg i aprèn a buscar els llibres que t’interessen” (Taller d’informàtica). A càrrec d’en Jordi. Cal inscripció prèvia.

DISSABTE 19, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del Conte El drac del riu. A càrrec de Dinsdungat.

DIJOUS 24, 19.00 h. a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Trobada amb l’escriptor Alfred Bosch. Patrocina: Institució de les Lletres Catalanes.

DISSABTE 26, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del Conte Tinc un pare genial!. A càrrec de Mabi.


 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!