Aquesta setmana parlem de...

0

La doctora Teresa Guardiola, impressionats pels elogis que ha rebut a la xarxa i a altres mitjans de comunicació, arran de l’entrevista com a convidada que va emetre el programa “Singulars” de TV3.
Si voleu veure l’entrevista la trobareu a “vídeos alacarta” de TV3.

Al programa va parlar de com arribar a gran amb una bona salut i una bona qualitat de vida. Els  quatre eixos que considera indispensables són:

L’alimentació i la forma de menjar
La respiració
El pensament
I el que ella anomena “els calaixets psicològics”

Els consells que dóna són: respirar bé i si pot ser a l'aire lliure, millor; alimentar-se de manera equilibrada i evitant l'excés de proteïna animal; pensar en positiu i, molt important, activar el que ella anomena "els calaixets psicològics".

Als "calaixets psicològics" és on tenim els pensaments, i, segons Teresa Guardiola, si el pensament està bé, el cos funciona bé. I per mantenir el pensament tranquil cal respirar bé i no perdre les ganes d'aprendre, de llegir, d'estudiar. Cal mantenir l'interès per tot el que ens envolta. A ella, als seus 92 anys, li funciona.

Teresa Guardiola: "Si el pensament està bé, el cos funciona bé."

Teresa Guardiola té 92 anys i tota una vida dedicada a la medicina. Especialista en neonatologia i formada en nutrició pel White Memorial Hospital de Los Angeles, Teresa Guardiola és encara avui una dona extremament activa. Més informació.

A la biblioteca de Calella ha arribat el seu  últim llibre: 
Adelgazar combinando los alimentos.
Altres títols que pots trobar a les biblioteques de la xarxa són:
- Guía materno-infantil: el libro de la mujer
- Manual de hidroterapia: el agua usada con fines terapéuticos.
- Manual práctico de masaje terapéutico
- Nuevas técnicas de alimentación

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!