Activitats setembre 2011

0

De l’5 al 19 de setembre. EXPOSICIÓ Imatges sense fum. Programa intermunicipal de drogodepen-dència amb la col·laboració de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.


Dilluns 5 de setembre, a les 19 hores. Inici del curs del CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA: LLIBRE OBERT. Benvinguda, presentació i lliurament del primer llibre a càrrec del seu coordinador: Lluís Barri.



Dijous 15 de setembre, a les 18 h. Inici del curs del CLUB DE LECTURA SÈNIOR: TARDES DE TERTÚLIA. Benvinguda, presentació i lliurament del primer llibre. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament vell.


Divendres 16 de setembre a les 19.30 h. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Naturalesa Humana de l’autora calellenca Núria Martí Constans. Els llibres d’aquesta autora que podeu trobar a la Biblioteca són Naturalesa Humana, Hores prohibides, Trampa de foc i Les mateixes estrelles. Organitza: llibreria El Faristol amb la col·laboració de la Biblioteca.


Dijous 29 de setembre, a les 18 h. TALLER DE MEMÒRIA dedicat a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell.


Recorda que ja et pots inscriure al CLUB DE LECTURA EN ANGLÈS FÀCIL: EASY READERS. Conduït per Maree Ray.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!