Activitats Maig

0



Dilluns 2, a les 19 h. Club de lectura LLIBRE OBERT. Aquesta edició amb el llibre El curiós incident del gos a mitjanit de Mark Haddon. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 3, a les 19 h. Club de Lectura d’Anglès Fàcil. EASY READERS in English. Condueix Maree Ray. Cal inscripció prèvia.

Dimecres 4, a les 19 h. Club de Lectura d’Anglès. ADVANCE READERS in English. Condueix Maree Ray. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 7, a les 11.30 h. HORA DEL CONTE Contes Justos a càrrec del col·lectiu Vadecontes. Organitza: Regidoria de Ciutadania. Quinzena Solidària.


Dijous 12, a les 18 h. TARDES DE TERTÚLIA amb el comentari de La Bogeria de Narcís Oller. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella. Lloc: Ajuntament vell.

Dijous 12, a les 19 h. Xerrada: El món de les roses a càrrec de Teresa Vidal. Organitza: Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calella. Comissió de Roses.

Divendres 13, a les 19.30 h. Xerrada: La banca ètica i la seva implantació a Catalunya a càrrec de Josep Maria Farrés d’Oikocredit. Quinzena Solidària.

Dissabte 14, a les 11.30 h. Taller infantil a càrrec de Mabi Salinas.


Dissabte 21, a les 11.30 h. Taller de contes a càrrec Lydia Ruiz.


Dijous 26, a les 18 h. TALLER DE MEMÒRIA. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella. Lloc: Ajuntament Vell.

Dissabte 28, a les 11.30 h. Taller infantil de coloraines a càrrec de Montse Morales.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!