Activitats Febrer 2011

0

Activitats infantils

· Dissabte, 5 , a les 11, 30 h. Hora del conte. La Cigonya i la guineu a càrrec d’Anna Pujol.

· Dissabte, 12, a les 11, 30 h. Hora del conte. Una altra història explicada als nens i nenes pel Mag Tomàs i els dos dimonis. A càrrec de Mercè Llobet.

· Dissabte, 26, a les 11,30 h. Hora del conte a càrrec de Mabi.

· Dissabte, 19, a les 11,30h. Taller infantil de pintura “Illa puntillista” a càrrec de Montse.


Clubs de lectura i tertúlia

· Divendres, 11, a les 18 h. Trobada del Club juvenil Devorallibres. En aquesta trobada l’Helena Devorallibres ens parlarà sobre la moda.
Si t’hi vols acostar i dir-hi la teva, t’estarem esperant!.

· Dilluns, 7, a les 19 h. Club de lectura Llibre obert. Coordina: Lluís Barri. El llibre d’aquest mes és Maletes perdudes de Jordi Puntí.

· Dijous, 10, a les 18 h. Tardes de tertúlia Club de lectura. Comentarem La Ciudad de los prodigios d’ Eduardo Mendoza. Coordina: Quima Martínez. Organitzat: pel Departament de Serveis Socials de Calella.

· Dijous, 24, a les 18 h. Taller de Memòria. Coordina: Quima Martínez Organitza: Departament de Serveis Socials Ajuntament de Calella. Lloc Ajuntament vell.


Presentacions - Exposicions

· Divendres, 18, a les 19,30h. Presentació del llibre Joan Barangó i els màrtirs de la llibertat. Intervindran Daniel Rangil (autor del llibre), Xavier Ponsdomènech i Óscar Ojer.


· Del 7 al 26 de febrer Exposició 26è Concurs de Portades Cavall Fort. Tema: Quins castells medievals!.

· Del 7 al 26 de febrer Exposició organitzada per l’ Associació d’Amics de Manitos de Calella. Com dignificar el treball infantil a Piura (Perú).


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!