Activitats d'Abril

0


Durant tot el mes d’abril: Exposició: Personatges. Fotografies de Pere Català i Roca. Organitza: Fotofilm Calella. Dins dels actes de FESTIMATGE.

· Dijous 8 d’abril de 2010, a les 18 h. TARDES DE TERTÚLIA. Comentarem Ara que tinc quaranta anys de Rafael Vallbona. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Org.: Dept. Serveis Socials Ajuntament de Calella.
· Divendres, 9 d'abril de 2010, a les 18h. Conferència: Aspectes preventius i diagnòstics del càncer de còlon i del recte. A càrrec del Dr. Pere Puig i Gris, Cirurgià de l'Hospital de Calella. Organitza: Oncolliga Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Lloc: Ajuntament vell.
· Dissabte, 10 d'abril de 2010, a les 11'30h. Hora del conte/Cantata ”La Cançó més bonica del món” a càrrec de professorat de l'Escola de Música Can Llobet: Juan Carlos Narzekián (saxo i flauta travessera), Núria Segismundo (viola), Pep Romaguera (guitarra elèctrica i percussió), Gemma Ruíz (veu) i Lourdes Bartrolí (piano i veu). 

· Dilluns 12 d’abril de 2010. Últim dia per presentar les obres que participaran al Concurs de Logos organitzat per l’associació dels Amics de la Biblioteca de Calella.
· Divendres, 16 d’abril de 2010, a les 18 h. Club de lectura juvenil DEVORALLIBRES. Comentarem A tres metres sobre el cel de Federico Moccia. Lloc: Pati de la Biblioteca.
· Dissabte 17 d’abril de 2010, a les 11’30h. Taller Infantil de Gegants. Celebrem el 75è aniversari de la Colla de geganters/es de Calella. Cal inscripció prèvia.
· Dissabte, 17 d’abril de 2010,a  les 16 h. VI  LECTURA PÚBLICA. 25è aniversari de la mort de Salvador Espriu i Centenari de la publicació de Les Aventures extraordinàries  d’en Massagran.
A les 20 h. Projecció de: “Anna del Far” a càrrec de Foto Film Calella.
Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella, amb la col·laboració del grup teatral Puntsuspensius, S. L.
· Dissabte, 17 d’abril  de 2010, de 16 a 20 h. III FIRA DE LLIBRES DE SEGONA MÀ. Organitzada per Amics de la Biblioteca i voluntaris de Càritas, amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Montnegre. Lloc: Plaça de la Constitució.
· Diumenge 18 d’abril de 2010 Visita Colònia Vidal, de Puig-reig
La visita inclou: esmorzar + visita al museu de la colònia Vidal + visita a la torre de l’amo + dinar.
Sortida: 06:45h Oficina de Turisme, c/Sant Jaume  Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.
Per inscriure’s cal fer el pagament de 40 € a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de l’1 al 31 de març.

· Dijous 22 d’abril de 2010, a les 18 h. Taller de memòria. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.
· Dijous 22 d’abril de 2010, a les 19 h. Presentació del llibre Sant Jordi, patró de Catalunya, de Pere Anguera. A càrrec de l’historiador i editor Rafael Català “Rafael Dalmau Editor”.
· Divendres, 23 d’abril de 2010, a les 19 h. Lliurament de premis als guanyadors del Concurs de logos organitzat per l’associació Amics de la Biblioteca de Calella.
· Dissabte, 24 d’abril de 2010, a les 11.30 h. Lliurament de premis als guanyadors del III Concurs infantil SOPA DE LLETRES. Amb la col·laboració del nostre amic en Mastegamosques de la Colla gegantera de Calella.

· Dilluns, 26 d’abril de 2010, a les 19 h. Club de lectura TASTETS LITERARIS. Coordina: Georgina Jordana. Comentarem el llibre El cosí Basílio d’Eça de Queirós.
· Dimecres 28 d’abril de 2010, a les 19 h. Presentació del llibre El cuadro mágico de la orden del temple de Josep Maria Isern i Monné. A càrrec de Pilar Rocafort, Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!