T'estimo si he begut

0

Empar Moliner és una autora polifacètica: col·labora a Catalunya Ràdio, escriu al diari El País i ha participat esporàdicament en alguns "late shows" televisius.

Gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes, dins de la campanya
Al vostre gust, la tindrem entre nosaltres, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, el dia 28 de novembre a les 11 del matí.

Et convidem a participar!

La tertúlia Tastets Literaris tindrà lloc dilluns dia 26 d'octubre a les 19h on es comentarà T'estimo si he begut d'Empar Moliner.


T'estimo si he begut és una recopilació de tretze contes independents entre ells, excepte els dos últims (un mateix viatge narrat des de dues perspectives diferents). En els relats es troben personatges i situacions de fàcil identificació amb els tòpics d'avui o a la vida real més banal: la dona insatistefa que d'una forma inversemblant és amant de molts homes; el fracàs matrimonial; el benefici propi; la gelosia absurda; un "dia de la dona"; un mal ús de la contenció significativa de la poesia d'avui; l'estranyesa que es pot sentir en les proves d'adopció; fins on pot arribar el llenguatge dels enamorats; què pot passar si es tracta amb gent rica; l'enamorat obsessionat; l'espectacle de la defensa desmesurada de la lactància materna; la "vida en parella" i, a més, en un viatge organitzat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!