Agenda d’activitats març 2020

0

AVÍS: La biblioteca anul·la TOTES les activitats del 13 al 27 de març.
Les instal·lacions romandran tancades durant aquest dies.


Durant el mes de març, per commemorar el Dia Internacional de les Dones -8 de març- exposició de fons: escriptores d'ara i de sempre.





Divendres 6, a les 19.00 h, presentació literària: Pasión por los insectos. Ilustradoras, aventureras y entomologas de Xavier Sistach. Turner Publicaciones. Assaig sobre dones, que des del segle XVII han compartit la passió per l'entomologia. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.

Dissabte 7, a les 11.30 h, Bibliolab, amb la construcció d’un herbari fantàstic. Les Bruixes de Roal Dahl. A càrrec de Mireia Córdoba. Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys. Organitza: Biblioteca.



Dissabte 14, a les 11.30 h, Com fer un llibre? “Els oficis dels llibres” cicle d’activitats infantils i familiars. 1a sessió a càrrec d’Anna Giménez (editora).Cal inscripció prèvia. Activitat a partir de 6 anys. Organitza: Llibreria Mastegamosques i Biblioteca.

Dimarts 17, a les 18.00 h, hora del conte amb el títol “Orelles de papallona / Artur i Clementina”, a càrrec de Sílvia Serra. Organitza: Àrees de Joventut, Solidaritat i Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Calella.


Divendres 20, a les 19.00 h, presentació literària Els poetes del Maresme (del segle XVI a l'any 2000). Voliana Edicions. Recopilació de poetes del Maresme. La presentació anirà a càrrec d'Emília Illamola, escriptora i de Josep Miracle i Collmalivern, poeta. Organitza. Llibreria La Llopa i Biblioteca.

Dissabte 21, a les 11.30 h, Com fer un llibre? “Els oficis dels llibres” cicle d’activitats infantils i familiars. 2a sessió a càrrec de Joan Rebagliato (escriptor). Cal inscripció prèvia. Activitat a partir de 6 anys. Organitza: Llibreria Mastegamosques i Biblioteca.

Dimarts 24, a les 19.00 h, presentació literària Gina de Maria Climent. L'Altra Editorial. Novel·la amb molt sentit de l’humor, i d'una profunditat sorprenent i il·luminadora. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.

Dijous 26, a les 18 h, Taller de Memòria. Coordina: Quima Martínez. Organitza Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

Dissabte 28, a les 11.30 h, Com fer un llibre? “Els oficis dels llibres” cicle d’activitats infantils i familiars. 3a sessió a càrrec de Gemma Sales (il·lustradora) Cal inscripció prèvia. Activitat a partir de 6 anys. Organitza: Llibreria Mastegamosques i Biblioteca.

Dimarts 31, a les 18.30 h, a la Sala Mozart Trobades d’òpera “Roberto Devereux” de Gaetano Donizetti. Comentaris de Rosa Maria Carbonell, divulgadora musical. Organitza: Biblioteca de Calella. Col·labora: Aula Universitària de Calella. Lloc: Sala Mozart.



I a inicis de l’abril...
Dissabte 4 d’abril, a les 11.30 h, Com fer un llibre? “Els oficis dels llibres” cicle d’activitats infantils i familiars. 4a sessió a càrrec de Gemma Andújar (traductora) Cal inscripció prèvia. Activitat a partir de 6 anys. Organitza: Llibreria Mastegamosques i Biblioteca.








Què estem llegint?
Inscriu-te als clubs de lectura i comparteix lectures.
Els clubs de lectura son trobades periòdiques amb l’objectiu de fomentar la lectura, compartir opinions, esbargir-se de la rutina i passar-s’ho bé.
Tots els clubs son gratuïts. I estan sempre oberts a tothom (fins a cobrir les places disponibles). La biblioteca facilita el llibre i el participant es compromet a tornar-lo abans de la data indicada i en bon estat.
Requisits: carnet d’alguna biblioteca de la xarxa de biblioteques municipals i ganes de llegir.




Club de lectura en anglès
Setmanal. Dijous 5, 12, 19 i 26 a les 19 h.
Coordina: Sîan Mathias
Llegint: The heart goes last de Margaret Atwood.

Tertúlies en català
Setmanal. Divendres 6, 13, 20 i 27 a les 10 h.
Coordina: Montse Ten (voluntària lingüística)
Organitzat per l’Oficina de Català de Calella i Biblioteca.
Llegint: Escollida pels Déus de M. Carme Roca.


Club de lectura Imaginaris
Mensual. Divendres 20, a les 17.30 h.
Per a nois i noies de 9 a 12 anys.
Coordina: Mon Mas
Llegint: Una família de por de Francesc Gisbert.

Club de lectura adults Llibre obert
Mensual. Dilluns 2, a les 19 h.
Coordina: Lluís Barri
Llegint: Donde nadie te encuentre d’Alicia Giménez Bartlett
Consulta la programació i el calendari del curs 2019/2020

Club de lectura sènior Tardes de tertúlia
Mensual. Dijous 12, a les 18 h.
Coordina: Quima Martínez.
Llegint: La cinta roja de Carmen Posadas.
Consulta la programació i el calendari del curs 2019/2020

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!