Trobades d'opera - 4a temporada (2020)

0


L’activitat consisteix en el visionat de fragments de l’obra escollida amb els comentaris a càrrec de la periodista i divulgadora musical Rosa Maria Carbonell

És una activitat gratuïta organitzada per la Biblioteca de Calella amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. 
L’activitat es duu a terme a la Sala Mozart (c/ l’Església nº 91; Calella).
Inscripcions a la biblioteca.


Programació temporada:
(Versió online en pdf)


21 de gener. Anna Bolena, de Gaetano Donizetti
El rei Enric VIII, casat amb Anna Bolena, ha trobat un nou amor: la dama Jane Seymour. Però ella el rebutja. El rei duu a la cort Lord Percy, antic amor d’Anna Bolena per provocar equivocs i acusar la reina d’infidelitat.

25 de febrer. Maria Stuarda, de Gaetano Donizetti
La reina Elizabeth I d’Anglaterra s’ha de casar per interessos polítics amb l’hereu del regne de França, però està enamorada del comte de Leicester, qui està enamorat de Maria Stuarda, reina d’Escocia i presonera d’Elizabeth I.

31 de març. Roberto Devereux, de Gaetano Donizetti
La duquessa de Notthingham està enamorada del millor amic del seu marit: Roberto Devereux, qui ha estat favorit de la reina Elizabeth I i que ara serà jutjat per alta traïció.

28 d'abril. Les Pêcheurs de perles, de Georges Bizet
Els pescadors Zurga i Nadir recorden quan els dos van estar fascinats per la mateixa noia però van renunciar-hi per seguir essent amics per sempre. La sacerdotessa Leïa és aquella noia i trastocarà l’amistat dels pescadors.

26 de maig. La forza del destino, de Giuseppe Verdi
Leonara, filla del marquès de Calatrava, està enamorada de Don Álvaro, jove de classe social inferior amb qui planeja fugir quan son sorpresos pel pare. Aleshores una pistola es dispara de forma accidental.

9 de juny. Turandot, de Giacomo Puccini
Qualsevol home que desitgi casar-se amb la princesa xinesa Turandot, haurà de respondre els tres enigmes que ella proposarà. Si falla, serà decapitat!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!