Activitats Desembre i Nadal

0

Del 15 de desembre al 26 de gener Exposició “Gent de casa”, un treball fotogràfic de Josep M. Colomer Mir, de Foto-Film Calella.



Dissabte 1, de 10.00 h a 13.00 h,  Marató de Tallers de Nadal a càrrec de Mabi i Susanna. 5 tallers diferents, 1 € per taller a benefici de La Marató de TV3.


Dilluns 3, a les 18.00 h Presentació de contes de Ma Creu Royo Garcia a benefici de l’hospital Sant Joan de Déu.


Dimarts 11, a les 19 h, xerrada "Recerca clínica i assistència al càncer van juntes de la mà" a càrrec de la Dra. Carmen Balaña Quintero, coordinadora de Recerca Servei Oncologia Mèdica Institut Català Oncologia i Presidenta Comitè Científic Intern de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. Organitza: Amics de Can Ruti i Biblioteques del Maresme. La Marató de TV3.


Divendres 14, a les 19 h, Taller de decoració de Nadal per adults “Fem un adorn de Nadal” a càrrec d’Entredós Espai Creatiu. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 15, a les 11,30 h, xerrada-taller Familiar "Què és el Càncer? Combatent el càncer de fetge infantil des del laboratori" a càrrec de la Dra. Carolina Armengol, Cap del Grup de Càncer de Fetge Infantil, Programa de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (PMPPC), Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). Organitza: Amics de Can Ruti i Biblioteques del Maresme. La Marató de TV3


Dissabte 15, a les 13 h, Inauguració de l’exposició “Gent de Casa” un treball fotogràfic de Josep M. Colomer Mir, de Foto-Film Calella

Dijous 20, a les 18.00 h, Espai del conte Contes de Nadal en anglès a càrrec de Kids & Us.

Divendres 28, a les 19.00 h, presentació del llibre ¿Quién eres, Charlie? una novel.la de ciència-ficció de Carlos Heras i editat per Kuei Ediciones, la presentació aniria a càrrec de Marc Tudela. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.



Clubs de lectura
Dilluns 3, a les 19.00 h Club de lectura Llibre Obert amb el comentari de I el ressò de les muntanyes de Khaled Hosseini. Coordina: Lluís Barri. 

Dijous 13, a les 18.00 h, Tardes de tertúlia amb el comentari de Tenim un nom de Vicenç Villatoro. Coordina: Quima Martínez. 

Dijous 13 i 20, a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb el llibre The Catcher in the rye de J.D. Salinger. Coordina Sîan Mathias.

Divendres 14 i 21 a les 10.00 h, Tertúlies en català amb el llibre L’Arbre de Judes de Sílvia Soler. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.



Els patges de SSMM els Reis d’Orient han confirmat la seva visita a la biblioteca el divendres 4 de gener de 2019, a les 19h.

Els Patges explicaran contes i recolliran les cartes per a SS MM els Reis d’Orient. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella.

Aquesta activitat es durà a terme al pati de la biblioteca sempre que la climatologia ho permeti.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!