Agenda d’activitats maig 2018

0

Del 7 al 20, Exposició fotogràfica “Frente al espejo”. El projecte fotogràfic “Frente al espejo” neix de la necessitat de donar una mirada des de la pròpia immigració sobre la immigració de les dones a la ciutat de Mataró. Veure'ns a nosaltres mateixes als espais en els quals ens apoderem i reconeixem com a dones immigrants.

Comissionada per la Sílvia Llanto en nom del col·lectiu “Migrades”, amb la participació de 4 dones d’origen immigrat del barri de Cerdanyola (Mataró).
Amb el suport de: Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme. Quinzena Solidària.



Divendres 4 a les 19.00 h. Presentació del llibre Ayahuasca. La realidad detrás de la realidad” de Josep Ma Fericgla, Doctor en Antropologia cultural i etnopsicòleg, especialista en xamanisme. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.


Dissabte 5 a les 11.30 h. Taller infantil a càrrec de Montse. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 5 a les 12.30 h. Inauguració de l’exposició fotogràfica “Frente al espejo”. Presentació del projecte Dones de futur. Organitza: Ajuntament de Calella, Àrea de Solidaritat.


Divendres 11 a les 19.00 h. Presentació del llibre “Flors de Bach. Teràpia floral del Dr. Bach” de Carme Beltran Boix. L’autora és terapeuta floral amb una llarga experiència. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.


Dissabte 12 a les 11.30 h. Hora del conte. Quinzena Solidària.

Dissabte 19 a les 11.30 h. Laboratori de lectura. Els laboratoris de lectura són un tipus d’activitat familiar que convida a experimentar al voltant de la lectura. Els seus objectius són: promoure la lectura, fomentar la biblioteca com a espai de descoberta, lectura i creació, acostar autors i obres especials de la literatura infantil a les famílies. A càrrec de Món Mas

Divendres 25 a les 18.30 h, a la Sala Mozart, Trobades d’òpera amb l’òpera Manon Lescaut de Giacomo Puccini. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.


Dissabte 26 a les 11.30 h. Taller infantil “Temps de flors” a càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia.


Dijous 31 a les 18.00 h. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.



Què estem llegint?
Inscriu-te als clubs de lectura i comparteix les teves lectures.



Club de lectura en anglès
The curious incident of the dog in the night-time de Mark Haddon
Coordina: Sîan Mathias.
Trobades: dijous 3, 10, 17, 24 i 31, a les 19.00 h

Tertúlies en català
L’estiu que comença de Sílvia Soler
Trobades: divendres 4, 11, 18 i 25 a les 10.00 h 


Llibre obert
Bearn o la sala de les nines Llorenç Villalonga
Coordina: Lluís Barri.

Trobada: dilluns 7, a les 19.00 h

Tardes de tertúlia
Les dones de la Principal de Lluís Llach
Coordina: Quima Martínez.

Trobada: dijous 17, a les 18.00 h


Club de lectura infantil
El noi del vestit de David Walliams
Coordina: Món Mas.
Trobada: divendres 25, a les 18.00 h










0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!