Rànquing de lectures – Tardes de tertúlia

0

El club de lectura Tardes de tertúlia, coordinat per la Quima Martínez, ha començat l’any votant les lectures del 2017.
Dels 11 llibres que varen llegir durant l’any anterior, el llibre més valorat pels lectors ha estat: La noia de la biblioteca de Núria Pradas, seguit per Aigua per a elefants de Sara Gruen.


En una Barcelona marcada per les convulsions socials i els moviments reivindicatius, Núria Solé, una noia de classe obrera destinada a treballar a les fàbriques tèxtils, lluitarà per complir els seus somnis. Mentre la seva germana Conxa mantindrà un rol actiu en la lluita contra les injustícies laborals, ella aconseguirà una plaça per formar-se a l'Institut de Cultura de la dona per acabar treballant d'auxiliar a la Biblioteca Nacional de Catalunya, que obria les seves portes al públic l'any 1914.
Descripció de: Catàleg Aladí


Quan el jove Jacob ho perd tot, la seva família i el seu futur, i el món sencer sembla a la vora de l'abisme en els difícils anys trenta, s'aventura en un circ ambulant per a treballar com a veterinari. Transcorren anys de penúria i crueltat, però també de somni i plenitud, ja que Jacob troba en l'enlluernador espectacle dels germans Banzini l'amistat, a l'amor de la seva vida i a l'entremaliada elefanta Rosie. Han transcorregut ja molts anys, però Jacob no es resigna a la postració que el destí li ofereix. Amb renovada valentia ens revelarà un secret impactant i decidirà emprendre noves aventures, costi el que costi.

Descripció de: Catàleg Aladí


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!