"A DHAL DE TOT” contes de Roald Dahl per a adults

0



Dins les NEC 2016 i el Festival Multipolar 2016: Contes per a adults de Roald Dahl amb Jordina Biosca al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça el divendres 8 de juliol a les 21h.

Què en sabem d’aquell qui escriu el que escoltem? I amb quines ho escoltem? Aquest espectacle és un passeig, una escalada, un salt al buit dins el món de la literatura de Roald Dahl, que posa al descobert vida, creació i continguts sempre des d’un sol punt de vista: el de l’actor. Parlarem del bé i el mal, de mediocritats, violència, sexe, creativitat, amor i promiscuïtats emocionals. A veure si ho podem casar entre tots plegats!

Aquest any 2016 celebrem el centenari del naixement de l’escriptor ROALD DAHL, autor indiscutiblement apassionant i apte per tota mena de públics disposats a riure i transgredir amb allò més políticament incorrecte. Autor d’Els Culdolla, Boy (relats d’infància), Històries imprevistes, El meu oncle Oswald o Els millors relats de Roald Dahl entre molts d’altres en el gènere adult, i de la conegudíssima Matilda, Charlie i la fàbrica de xocolata, Les Bruixes o La meravellosa medecina d’en Jordi en les versions infantils i juvenils, es presenta com un autor de capçalera indispensable i imprescindible.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!