Activitats de març 2016

Del 10 al 17 de març, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Exposició fotogràfica Camps de Voluntariat: Roda el món i agita el teu entorn del Servei Civil Internacional de Catalunya.

Exposició de fons: Dones, 8 de març dia internacional de la dona treballadora.


Tertúlies en català
Divendres 4, 11 i 18 d’11h  a 12h  entorn  del llibre  Calella: Flash-back de Francesc Grau i Viader. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

Club de lectura en anglès
Dijous 3, 10, 17 i 31,  a les 19.00h . Coordina Sîan Mathias.


Club de lectura infantil
Divendres 4 de març, a les 18.00h   Atreveix-te a llegir! amb la lectura del llibre Una noia N.O.R.M.A.L s’ofereix de cangur d’Anna Manso. Coordina Món Mas.

Hora del conte
Dissabte, 5 de març, a les 11,30 h.  “La princesa vestida amb una bossa de paper” de Robert Munsch “La meitat d'en Jan” de Gemma Lienas. A càrrec de l’associació L’hora Violeta  8 de març Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Club de Lectura Llibre Obert
Dilluns 7 de març,  a les 19.00h. amb el llibre La historia secreta de Costaguana de Juan Gabriel Vásquez. Coordina: Lluís Barri.

Club de Lectura Tardes de Tertúlia
Dijous 10 de març  a les 18.00h a l’Ajuntament  Vell  sessió del club de lectura sènior amb el llibre Praga mortal de Philip Kerr. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Presentació del llibre
Divendres 11 de març a les 19. No sóc d’aquest món. El fenomen Enric Corbera de Gaspar Hernández, Edicions B. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Taller Infantil
Dissabte 12 de març, a les 11,30h Garlanda de pasqua a càrrec de Susanna.

Presentació del llibre
Divendres 18 de març a les 19.00h La filla del capità Groc de Víctor Amela. Ed. Planeta. Premi Ramon Llull 2016. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Hora del conte
Dissabte 19 de març a les 11,30h  “El nen del llac” a càrrec d’Eva González.

Taller de memòria
Dijous 24 de març a les 18.00h a l’Ajuntament  vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Presentació del llibre
Dijous 31 de març a les 19.00h La vida sense la Sara Amat de Pep Puig. Ed. Proa. Premi Sant Jordi 2015. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.La biblioteca romandrà tancada del divendres Sant al dilluns de Pasqua (del 25 al 28 de març).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!