Agenda activitats juny 2015

0

Dijous 4, 11 i 18  a les 10.30h Club de lectura de novel·la històrica amb el llibre Memorias de Adriano, de Marguerite Yourcenar. Coordina: Josep Lluís Lozano, historiador. Inscripcions obertes.


Dilluns 1 a les 19h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura llibre obert amb el llibre l’Estiu que comença de Sílvia Soler. Coordina: Lluís Barri i Vila.

Dimarts 2 a les 19h Club de lectura en anglès Easy Readers amb el llibre Jane Eyre de Charlotte Brontë. Coordina: Sîan Mathias.

Dissabte 6 a les 11,30h Hora de conte: “El llop cantaire dels tres porquets i la caputxeta”, a càrrec de Penjim Penjam Titelles.


Dijous 11 a les 18h a l’Ajuntament Vell sessió del Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre 14 de Jean Echenoz. Coordina: Quima Martínez. Organitzen Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Divendres 12 de 19h a 21h al pati de la Biblioteca Còctel de llengües, converses multilingües (cara a cara amb nadius i professors experimentats). Obert a tothom.

Dissabte 13 a les 11,30h Taller infantil “Vine a conèixer els gegants”. A càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia.


Dimecres 17 a les 19h Club de lectura en anglès Let’s Read! Amb el llibre From the cradle to the grave: short stories. Coordina: Sîan Mathias.


Dijous 25 a les 18h a l’Ajuntament vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


Divendres 26 a les 19h. Al pati de la biblioteca Conferència:  Made in USA: narrativa nord-americana actual. A càrrec de Rodrigo Fresán. Podreu triar els llibres de la Bibliografia recomanada. Organitza Llibreria La Llopa i Biblioteca de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!