Activitats Març

0

Exposició de fons: Els més prestats del 2014”
Exposició de fons: "Christian Grey és un avorrit." A l'ombra de les 50 ombres
Exposició de fons: "Música romàntica"
Del 21 al 31 exposició de fons: “Petit tast de poesia”


Divendres, 6, 13, 20 i 27 d’11h. a 12h. Tertúlies en català entorn de: Tant de gust de conèixer-lo, senyor Llull de M.Carme Bernal. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dilluns 2, a les 19h Club de lectura Llibre Obert amb el llibre El sentit d’un final de Julian Barnes. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 3, a les 19h Club de lectura en anglès Easy Readers amb el llibre A tangled web: short stories. Coordina: Sîan Mathias.

Divendres 6, a les 19h Taller de Patchwork. Organitza: Associació de dones.

Dissabte 7, les 11,30h Taller infantil: ”Serra la vella, la vella quaresma”. A càrrec de Dolors.


Dijous 12, a les 18h. Sessió del club de lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre La veritat sobre el cas de Harry Quebert  de Joël Dicker. Coordina: Quima Martínez. Organitzen: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dissabte 14, a les 11,30h  Conte-taller:L’abella Pica-flor i la cuca de llum” amb l’activitat anem a fer una espelma a càrrec de Ciapatawa. Cal inscripció prèvia.


Dimecres 18, a les 19h Club de lectura en anglès Let’s Read! Amb el llibre Wuthering Heights de Emily Brontë Coordina: Sîan Mathias.

Dijous 19, a les 18h. Club de lectura infantil Penya dels llibres, (de 9 a 12 anys) Comentarem La Lola vola de Wilfried von Bredow. Coordina: Joan Boher. Última trobada del Club.

Dissabte 21, a les 11,30h Taller infantil: “Llibretes embruixades” a càrrec de Mabi. Cal inscripció prèvia.


Dijous 26, a les 18h a l’Ajuntament vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.
Dijous 2618h Presentació del llibre Far West gitano a càrrec del seu autor Ramon Erra. Destacada amb el premi Marià Vayreda i publicada per editorial Empúries.

Dissabte 28, a les 11,30h Taller infantil: “Celebrem la pasqua”. A càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia. 
                                       

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!