Activitats estiu 2013

0


Del 15 de juliol al 15 d’agost Exposició Associació Lectura Fàcil 10 anys fent nous lectors a la planta baixa de la Biblioteca.

De l’1 al 30 d’agost Exposició Fotogràfica Un fotògraf en llibertat a càrrec de Joan Marlet.

Tots els dijous de juliol, de 11 a 12.30h, Taller d’escriptura Treu el llibre que portes dins. Cal inscripció prèvia.

· Divendres 28 de juny, a les 21 h, al pati de la Biblioteca, celebrarem el final dels Clubs de lectura en què, novament, tindrem l’oportunitat d’escoltar el Concert de guitarra clàssica a càrrec de Carles Geli Música espanyola per a guitarra, a través dels segles. Obres de Narváez, Sanz, Tárrega, Granados, Rodrigo i Albéniz.Com a cloenda farem un tastet de coca de Sant Joan. Organitza: Associació d’Amics de la Biblioteca.

· Divendres 19 de juliol, a les 21 h, al pati de la Biblioteca, Concert d’estiu de la Coral Laetare. Organitza: Associació d’Amics de la Biblioteca.

·Divendres, 26 de juliol, a les 21 h, Contes per a adultsEn Quel·la” aproximació als personatges sinerencs de Salvador Espriu. A càrrec d’Albert Estengre. Festival Multipolar.

· Divendres, 23 d’agost, a les 21 h, Contes per a adults Sis contes que acaben malament (o no)”. Narradora Assumpta Mercader. Pianista Maria Carretero. Festival Multipolar.

Activitats Infantils
· Divendres, 16 d’agost, a les 19 h, al pati de la Biblioteca, Hora del conte Sota les onades. Narradora Món Mas.

· Divendres, 23 d’agost, a les 19 h, al pati de la Biblioteca, Hora del conte El Mag Tomàs i els dos dimonis presenten Les set cabretes i el llop i Aladí i la làmpada meravellosa. Narradora Mercè Llobet.

· Divendres, 30 d’agost, a les 19 h, al pati de la Biblioteca, Hora del conte L’arbre generós. Narradora Lluís M. Panyella i Maria Josep Hernández / Cia. La Bicicleta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!