Activitats novembre

0


Del 18 d’octubre a l’11 de novembre, Exposició del 28è Concurs de portades de Cavall Fort Una màquina per anar a Vork Llafat.

De l’1 al 22 de novembre, participa en el Sorteig Quina és la banda sonora de la teva vida?. Amb cada préstec de CD’s i DVD’s aconseguiràs la butlleta per omplir i participar al sorteig (24-11-2012) de 5 entrades al Cinema Sala Mozart de Calella.

Dilluns 5, 19.00 h, Club de lectura Llibre obert sessió dedicada  al comentari del llibre El nas de Mussolini de Lluís-Anton Baulenas. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 6, 19.00 h, Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Dijous 8, 18.00 h, al Ajuntament Vell, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Dijous 8, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Presentació i lectura de textos del llibre Fraccions. Prosa poètica d’Emilia Illamola, editat per Viena Serveis Editorials. Introducció de l’acte: Mar Arenaza.

Dissabte 10, 11.30 h, Activitat infantil.

Dijous 15, 18.00h, a l’Ajuntament Vell, Tardes de tertúlia, Club de lectura sènior. En aquesta trobada parlarem del llibre Miracle a Llucmajor de Sebastià Alzamora. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

Dijous 15, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Trobada amb l’escriptor Lluís-Anton Baulenas. Acte patrocinat per la Institució de les Lletres Catalanes.

Divendres 16, 18.00 h, Celebreu la Setmana de la Ciència amb l’activitat Pedres màgiques: Taller de magnetisme: fabricarem el nostre propi levitró, a càrrec de Kalathos. Taller juvenil. Inscripcions: Biblioteca.

Dissabte 17, 11.30 h, Activitat infantil.

Dimarts 20, 19.00 h, Club de lectura d’anglès fàcil Let’s Read. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Dissabte 24, 11.30 h, Hora del conte El carnaval dels animals de Camille Saint-Saëns, per Josefine Teixidó. Promoció de la música en els infants amb motiu de la festa de Santa Cecília (22 de novembre).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!