Activitats maig 2012

0


Divendres 4, 18.00 h, Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem per llegir Bernat, el llop home de Paul Martin i Manu Boisteau.

Dissabte 5, 11.30 h, Taller infantil de pintura Els ocells amagats, a càrrec de Montse. Cal inscripció prèvia.

Dilluns 7, 19.00 h, Club de lectura Llibre obert sessió dedicada al comentari del llibre El palacio de la luna de Paul Auster. Cal inscripció prèvia. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 8, 19.00 h, Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Dimecres 9, 19.00 h, Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English 2. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Divendres 11, 18.00 h, Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem per llegir Bernat, el llop home de Paul Martin i Manu Boisteau.

Dissabte 12,11.30 h, Hora del conte en anglès:  Dreams of colours, a càrrec de Marta Comas i Bernat Vilella.

Dijous 17, 18.00h, al Museu-Arxiu Municipal, Tardes de tertúlia, Club de lectura sènior. Aquesta sessió parlarem del llibre Laura a la Ciutat dels Sants de Miquel Llor. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

Divendres 18, 18.00 h, Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem per llegir Bernat el llop home de Paul Martin i Manu Boisteau.

Dissabte 19, 11.30 h, Hora del conte amb el títol “El jutge i el suposat lladre”, conte popular d’Àfrica a càrrec de Djibril Sabaly. Acte emmarcat dins de les activitats de la Quinzena Solidària 2012. Organitza: Consell Municipal de la Solidaritat i Ajuntament de Calella. Col·labora Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Divendres 25, 18.00 h, Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem per llegir Bernat, el llop home de Paul Martin i Manu Boisteau.

Dissabte 26,  11.30 h, Hora del conte amb el títol “Conte popular llatinoamericà” a càrrec de Ali & amics. Acte emmarcat dins de les activitats de la Quinzena Solidària 2012. Organitza: Consell Municipal de la Solidaritat i Ajuntament de Calella. Col·labora Biblioteca.

Dijous 31, 18.00, al Museu-Arxiu Municipal, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


Durant tot el mes  exposició de pintura de M. Hermoso, a la planta baixa de la Biblioteca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!