Cantata per una tortuga

0



La tortuga boteruda fa molts anys que no surt de casa. És gandula i rabiüda. Es passa el dia veient el Club Súper 3, jugant al SIMS i fent mots encreuats. El seu màxim esforç és sortir a buscar algun enciam per menjar i, és clar, perquè és una qüestió de supervivència! Però, de treballar, no en vol sentir a parlar.

Un dia, els animalons de les contrades es proposen fer sortir la tortuga del seu cau. Un a un, el mico Paco Pico, la foca Lola, la vaca mamelluda, el mosquit Felip, l’Arnau centpeus, l’Oriol Cargol i moltes altres bèsties, van passant per casa de la tortuga boteruda per tal de convèncer-la que surti de casa. Però res de res, la tortuga ben escarxofada al sofà. Només hi ha una cosa que pot fer canviar d’opinió la tortuga...

... Té a veure amb un esfèric, però la resposta la trobareu a Cantata per una tortuga, un conte musicat que es va poder veure al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça el passat 28 de maig. L’actuació fou a càrrec del Cor Infantil de l’Escola de Música Victòria Geli amb gran èxit de públic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!