Activitats Juny

0



De l’1 al 30 de juny. Exposició de dibuix: “Vaixells i Marines” a càrrec de Ricard Boscà.


Dimecres 1 de juny, a les 19 h.  Club de Lectura d’Anglès. ADVANCE READERS in English. Condueix la trobada Maree Ray. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 4 de juny, a les 11.30 h.  Taller Infantil.
                                                                                 

Dilluns 6 de juny, a les 19 h. Club de lectura LLIBRE OBERT. Aquesta edició amb els llibres Quadern d’Aram i Nit de 1911 de l’autora Mª Àngels Anglada. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 7 de juny, a les 19h. Club de Lectura d’Anglès Fàcil. EASY READERS in English. Comentarem el llibre Cicle Games de Frank Brennan. Condueix la trobada Maree Ray. Cal inscripció prèvia.

Dijous 9 de juny, a les 18 h. TARDES DE TERTÚLIA amb el comentari de L’elegància de l’eriçó de Muriel Barbery. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella. Lloc: Ajuntament vell.

Dissabte 11 de juny, a les 11.30. Activitat infantil Pinta el Renaixement.


Dimarts 14 de juny Xerrada Francesc Gras a les 19h explicarà la tradició del Corpus.


Dijous 30 de juny, a les 18 h. TALLER DE MEMÒRIA. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella. Lloc: Ajuntament Vell.



Recorda que aquest mes de juny finalitzen els cursos dels Clubs de Lectura EASY READERS i LLIBRE OBERT. Apunta’t al nou curs que s’iniciarà l’octubre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!