Activitats desembre

0



Activitats Infantils

· Dissabte, 11 de desembre, a les 11,30 h. TALLER INFANTIL: FELICITA EL NADAL ! a càrrec de Mabi.

· Dissabte, 18 de desembre, a les 11,30 h. TALLER INFANTIL: GUARNIMENTS DE NADAL a càrrec de Montse.

· Dilluns, 3 de gener, a les 19 h. ELS PATGES DE SS MM ELS REIS D’ORIENT recolliran les cartes dels nens i nenes i explicaran contes.

Clubs de Lectura

· Divendres, 10 de desembre, a les 18 h. TERTÚLIA JUVENIL DELS DEVORALLIBRES. Comentarem el llibre El curiós incident del gos a mitjanit de Mark Haddon.

· Dilluns, 13 de desembre, a les 19 h. CLUB DE LECTURA LLIBRE OBERT amb el llibre Les veus del Pamano de Jaume Cabré. Coordina: Lluís Barri Vila.

· Dijous, 16 de desembre, a les 18 h. Lloc: Ajuntament vell. TARDES DE TERTÚLIA Comentarem Desayuno en Tiffany’s de Truman Capote. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

Presentacions

· Dimarts, 14 de desembre, a les 19 h. XERRADA: CAPRICIS A LA TAULA DE NADAL, a càrrec de Quimeta de la Roda. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

· Dimecres, 15 de desembre, a les 19 h. PRESENTACIÓ DE L’AGENDA LLATINOAMERICANA 2011.

Exposicions

· Del 14 de desembre al 16 de gener.

EXPOSICIÓ: PESCA I VIDA A LA COSTA CATALANA A LA PRIMERA MEITAT DEL SEGLE XX. (Alguns panells estan situats a Calella). Realitzada per Gerència de Biblioteques.

· Del 15 de desembre al 8 de gener. EXPOSICIÓ: LLIBRES PROHIBITS. Coproduïda per L’Obra Social d’Unnim i la Diputació de Barcelona. Lloc. Ajuntament vell. Horari: de dimecres a dissabte de 18 a 21 h. Diumenges i festius d’11.30 a 14 h. Tancat: 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 5 de gener.

La prohibició de llibres va ser un fenomen editorial que va néixer de la censura implantada pel general Primo de Rivera a finals dels anys 20 i es va estendre fins a la meitat dels 30.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!