Activitats de març

0


EXPOSICIÓ Fotografies de Flors a càrrec de Carme Vinyals Bou. Lloc. Planta baixa.

TALLER INFORMÀTIC: Retocs d’imatge digital a càrrec de Christian Negre.  Els dissabtes 6,13 i 20 de març, de 10 a 12h.  Inscripcions: 2 euros.


· Dissabte 6, HORA DEL CONTE. A les 11.30h. Tots som iguals a càrrec de Vadecontes, Organitza: Regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament de Calella.


· Dijous 11, TARDES DE TERTÚLIA. CLUB DE LECTURA PER A LA GENT GRAN. A les 18h. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

· Divendres 12, DEVORALLIBRES. CLUB DE LECTURA JUVENIL. A les 18h. Comentarem el llibre El hobbit de J. R. R. Tolkien i repartirem A tres metres sobre el cel de Federico Moccia.

· Dissabte 13, TALLER INFANTIL. A les 11.30h. Cal inscripció prèvia.


· Dijous 18 TALLER DE MEMÒRIA. A les 18h. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

· Dissabte 20 TALLER INFANTIL.  A les 11.30h. Cal inscripció prèvia.


· Dilluns 22 TASTETS LITERARIS. CLUB DE LECTURA. A les 19h. Comentarem Les dones de Jaume I de Maria Carme Roca. Coordina; Georgina Jordana.

· Dijous 25 PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Hombre y mujer en el camino del encuentro a càrrec de Joan Sánchez-Fortun. A les 19h.

· Dijous 25 XERRADA-TALLER. Eficiència energètica a casa a càrrec de Míriam Romero, geògrafa ambiental. A les 19h.  Lloc: Sala d’actes de l’Ajuntament Vell. Organitzen: Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament de Calella i Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

· Dissabte 27 HORA DEL CONTE.  A les 11.30h. El Mag Tomàs i els tres dimonis presenten La Blancaneus i els set nans i els 40 lladres.  A càrrec de Mercè Llobet.

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    Comenta!