Activitats gener 2010

0




·          Dijous, 7, a les 18h. Tardes de tertúlia. Comentarem El teu nom és Olga de Josep Maria Espinàs. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.


·          Dissabte, 9, a les 11.30 h. Taller i Hora del conteLa tortuga, el caiman i l’hipopòtam”. Cal inscripció prèvia.

·          Divendres, 15, a les 17.30h. Tertúlia juvenil Devorallibres. Vine, participa i recull el proper llibre que comentarem: Cor de tinta de Cornelia Funke. Inscripcions: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

·          Dissabte, 16, a les 11.30h. Hora del conte, a càrrec d’Anna Pujol.

·          Dijous, 21, a les 18h. Taller de memòria, dedicat a la Gent Gran. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

·          Dissabte, 23, a les 11.30h. Taller infantil de pintura “Pintem la nit”. Cal inscripció prèvia.

·          Dilluns, 25, a les 19h. Tastets literaris. A càrrec de Georgina Jordana. Ens trobarem per comentar: Cosmètica de l’enemic de d’Amélie Nothomb i Balzac i la petita modista xinesa de Dai Sijie. Apunta’t a la Tertúlia Literària.

·          Dissabte, 30, de 10 a 12h. Taller d’iniciació a la informàtica. Inscripció: 2 €. I L’hora del conte a les 11.30h

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!