Àfrica

0

Àfrica a la biblioteca
Aquest estiu, pots trobar a la nostra bilioteca una variada exposició de materials relacionats amb el continent africà: cd musicals,
guies de viatge, atles, reculls de contes, llibres de cuina...

Com a novetats ens ha arribat El bevedor de vi de palma, d'Amos Tutoala, relat d'històries fantàstiques que va irrompre a la literatura mundial inaugurant la narrativa neoafricana postcolonial.




Seya de Oumou Sangare. La cantant va néixer a Bamako (Malí), l'any 1968. Actuava de petita, amb la seva mare, en casaments i batejos. Considerada una de les grans veus del continent africà, acaba de publicar Seya (Alegria), una obra amb ritme wasulu i instruments com el "n goni"-petit llaüt tradicional- juntament amb les guitarres elèctriques. Tot un cant a la llibertat de les dones africanes.



També
Encuentros Africanos de Sabine Bernert, un llibre il·lustrat amb magnífiques fotografies a on l'autora ens explica les seves trobades amb personalitats compromeses amb la protecció de les espècies en via d'extinció.


Si esteu preparant les
vostres vacances, teniu un bon ventall de guies de viatge per consultar, que us poden donar idees i bons consells per viatjar per tot el món.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!