Butlletins electrònics

0



Les biblioteques municipals elaboren butlletins per informar-te regularment de les activitats més destacades, les novetats o els avantatges culturals de què disposes amb el carnet de les biblioteques. També comptes amb butlletins temàtics sobre novel·la, cinema, música, còmics, arts escèniques, turisme i temàtica infantil, amb curiositats, novetats, recomanacions dels bibliotecaris o seleccions dels millors webs o app de cada tema.




Què heu de fer per rebre els butlletins?
Identifiqueu-vos a El meu compte amb el vostre carnet d'usuari i contrasenya personal (PIN) i aneu al botó "Subscripció a butlletins". Accedireu a una pàgina per triar quins butlletins voleu rebre. Veureu les biblioteques que elaboren butlletins, així com els butlletins temàtics que fem.
Podeu subscriure-us a un o més butlletins electrònics i a les temàtiques que vulgueu tot marcant la casella corresponent. Recordeu que heu de guardar les preferències abans de tancar.

Si quan cliqueu el botó "Subscripció a butlletins", no us redirecciona a cap pàgina i apareix un missatge a sota, heu d'anar al botó "Mod. info personal", on heu d'activar l'opció "si" a rebre informació de la biblioteca. Comproveu que el correu electrònic que hi consta sigui correcte, modifiqueu-lo si cal.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!