Activitats juliol 2019

0


Exposició: Del 8 al 26 de juliol Mostra Puig i Cadafalch. Biblioteques del Maresme.

Aquest mes de juliol l’exposició de fons està dedicada a Primo Levi, en el centenari del seu naixement i l’hem anomenat Sobreviure a l’horror.



Divendres 5, a les 21 h al pati de la Biblioteca, Concert Cor Iolis, Coral de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona. Organitza: Amics de la Biblioteca.

Dimecres 10, a les 20 h al pati de la Biblioteca Concert de guitarra a càrrec de la JOG  i alumnes de l´Estudi de guitarra i musical. Organitza: Amics de la Biblioteca.

Dijous 11, a les 18 h, club de lectura Tardes de tertúlia amb el comentari Un fill d’Alejandro Palomas. Coordina: Quima Martínez.

Dijous 11, a les 19 h, Presentació del llibre No te vayas” amb la presència de Mª José Calderón, autora i Montse Candini, alcaldessa de Calella. Presentarà l’acte Mar Arenaza. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.


Divendres 12, a les 21 h, al pati de la Biblioteca Contes per a adults “Terra a la maleta” a càrrec de Noemí Caballer. Activitat englobada dins el NEC i el Festival Multipolar de les Biblioteques del Maresme.

Divendres 19, a les 19 h, al pati de la Biblioteca Sessió de contes infantils Cagallufes, el follet rondinaire” a càrrec de Cia Patawa.

Divendres 26, a les 20.30 h al pati de la Biblioteca Contes per a adults "Cuentos del Japón"  a càrrec de Yoshihira Hioki. Dins de les activitats del NEC i el Festival Multipolar de les Biblioteques del Maresme.


Recordeu que durant els dissabtes de juliol i agost  la biblioteca romandrà tancada.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!