Activitats Gener 2015

0

Del 20 de desembre al 31 de gener de 2015. Exposició: Músics a l’Aplec Un treball fotogràfic de J. M. Colomer Mir, de Foto Film Calella

Divendres 9, 16, 23 i 30 d’11h. a 12 h. Tertúlies en Català entorn de: Cercamón, de Lluís Racionero. A càrrec de la voluntari lingüístic Joan Pera. Organitzen: Oficina de català i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dijous 8, a les 18h. 3ª Trobada del Club de lectura infantil Penya dels llibres (de 9 a 12 anys) dinamitzat per Joan Boher. Amb el llibre El Petit Nicolàs de Sempé i Goscinny

Dilluns 12, a les 19h. Club de lectura Llibre Obert amb el llibre El final del joc de Gemma Lienas. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 13, a les 19h. Club de lectura en anglès Easy Readers amb el llibre Dracula de Bram Stoker. Coordina: Sîan Mathias. 

Dijous 15, a les 18h, a l’Ajuntament Vell Sessió del Club de Lectura Sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre La ciutat invisible d’Emili Rosales. Coordina: Quima Martínez. Organitzen Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte 17, a les 11,30h. Taller infantil: “Fem una postal” a càrrec de Montse. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Dimecres 21, a les 19h. Club de lectura en anglès Let’s Read! Amb el llibre Ripley’s game de Patricia Highsmith. Coordina: Sîan Mathias.

Dissabte 24, a les 11,30h. Activitat infantil. Representació de “La Princesa i el Drac” a càrrec de TeatreAula.

Dijous 29, a les 18 h. a l’Ajuntament vell. Taller de Memòria per a la gent gran. Organitza Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Dijous 29, a les 19 h. Presentació del llibre Contes arran de mar de Clàudia Mollfulleda i Martí, publicat per Editorial Germania. Presenta el llibre: Pilar Roger. Organitza: Llibreria La Llopa i la biblioteca Can Salvador de la Plaça. 

Dissabte 31, a les 11,30h. Taller infantil: “Fem un clauer” a càrrec de Mabi. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!