Activitats gener

0


Dimarts, 7 a les 19.00h - Club de lectura en anglès Easy Readers. Es comentarà el llibre Don’t tell me what to do de Michael Hardcastle. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous, 9 a les 18.00 h - aquesta ocasió parlarem dels Versos perversos. Dinamitzador: Joan de Boher, Quarta trobada del Club d’Amics de Roald Dahl per a nois i noies de 8 a 12 anys. En narrador i escriptor.

Dilluns, 13 a les 19.00h - Club de lectura Llibre obert amb el comentari de l’obra  Ensayo sobre la ceguera de José Saramago. Coordina: Lluís Barri Vila.

Dimarts, 14 a les 18.00h - Curs TIC Internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous, 16 a les 18.00h - Curs TIC Internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia, a la sala d’actes de l’Ajuntament vell. El llibre d’aquesta sessió és Pura Sang d’Ada Castells. Coordina: Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dissabte, 18 a les 11.30h - Activitat infantil : Taller  de collage, organitzat per Mabi  Salinas

Dimecres, 22 a les 19.00 h - Club de lectura en anglès  Let’s read!, amb el comentari de White fang de Jack London. Coordina: Sîan Mathias

Divendres, 24  a les 19.00 - Presentació del llibre Femenino sin límites de Iolanda López a càrrec del Sr. Xavier Arnijas, Tinent d’Alcaldia de Ciutadania. Organitzat per la Biblioteca i la Llibreria La Llopa.

Dissabte, 25  a les 11.30 h - Activitat infantil (hora del conte o taller) per determinar.

Dimarts, 28 a les 18.00h - Curs TIC Busca feina per Internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous, 30  a les 18.00 h - Curs TIC Busca feina per Internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
Taller de Memòria, a la sala d’actes Ajuntament vell, a càrrec de Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!