Activitats octubre

0


De l’1 al 5 d’octubre Exposició Gestos per l’ELA dels fotògrafs Quim Botey i Olga Iranzo. Organitza Fundació Miquel Valls. Lluitem contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Dilluns 1, 19.00 h, Club de lectura Llibre obert. Aquesta sessió compartim el llibre Miracle a Llucmajor de Sebastià Alzamora. Coordina: Lluís Barri

Dimarts 2, 19.00 h, Club de lectura en anglès Easy Readers. Coordina:
Sara-Sian Mathias Heaton.

Divendres 5, 19.00 h, Conferència La lluita contra l’ELA: una visió global de l’esclerosi lateral amiotròfica. Fundació Internacional Miquel Valls contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Dissabte 6, 11.30 h, Taller infantil, D’excursió en bus! A càrrec de Mabi Salinas. 

Dijous 11, 18.00 h, a l’Ajuntament vell, Tardes de tertúlia Club de lectura
sènior
. Aquesta sessió parlarem del llibre L’Home de la maleta de Ramon Solsona. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

Dimarts 16, 19.00 h, Club de lectura en anglès Let’s Read. Coordina: Sara-Sian Mathias Heaton.

Dissabte 20, 11.30 h, Taller infantil, Vaixells a la mar a càrrec de Montse Morales.

Dijous 25, 18.00 h, a l’Ajuntament vell, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Dissabte 27, de les 10.00 a les 12.00 h, Taller TIC d’iniciació: tocant el teclat i el ratolí, Cal inscriure’s a la Biblioteca.

Dissabte 27, 11.30 h, Hora del conte: La Castanyera, a càrrec de Joan Bosch

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!